28 Aralık 2017 Perşembe

Şimdiye Kadar Samsung Galaxy S9 Hakkında Bildiğimiz Her Şey!

Akıllı telefon piyasasında tüm gözler Samsung'un yeni amiral gemisine dönmüş durumda. Peki nasıl bir amiral gemisi bekleniyor? İşte Galaxy S amiral gemisi hakkında gerçekleşen 12 sızıntı.
2017 yılının büyük bir kısmı Apple’ın, iPhone’ların 10. yılında nasıl bir akıllı telefon tanıtacağını merak etmekle geçti. Eylül ayı geldi çattı ve Apple, şaşalı bir şekilde yeni iPhone X’u tanıtarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Apple hemen herkes tarafından beğenilen iPhone X ile yeni yıla mutlu bir şekilde girerken, 2018 yılının hemen başında yeni bir rakip ile karşılaşacak: Galaxy S9. Samsung’un yeni amiral gemisi hakkında pek çok spekülasyon olmasına karşın cihazın neye benzeyeceğini az çok tahmin edebiliyoruz.
Fakat nasıl bir cihaz ile karşılaşacağımızı daha iyi anlamak için şu ana kadar gerçekleşen tüm sızıntıları bir özetleyelim.

Sızıntı: Adı ‘Galaxy S9’ Olmayabilir

Samsung, Galaxy Note serisinin Galaxy S serisinden isimlendirme olarak bir numara daha düşük olmasının Galaxy Note’ları daha eski modellermiş gibi gösterdiğini düşünerek Galaxy Note 5’ten sonra 6’yı atlayarak doğrudan Galaxy Note 7 modelini tanıtmıştı.
Bazı söylentilere göre Güney Koreli teknoloji devi yeni Galaxy S modelini iPhone X(10) adından geride kalmaması için Galaxy S10 ya da bir adım öteye geçerek S11 olarak tanıtacak. Tabii isimlendirme bir yarışa dönerse sonu nereye varır tahmin etmek güç.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder