7 Ağustos 2018 Salı

GASMEK Çocuklar İçin Çalışıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK), çocuklar için hayata geçirdiği projede daha renkli ve eğlenceli bir yaz tatili geçirmeleri için 8 bin 145 çocuğu kurslara aldı. 'Yaz Okulu Kursları' adı altında çocukların öğrenmeleri ve eğlenmeleri adına bir çok branşta açtıkları bu kurslara çocukları kabul etmektedirler. Çocuklar aldıkları eğitimin yanısıra sosyal, kültürel ve sportif anlamda gelişmelerini sağlayacak aktivitelerle günlerini daha verimli geçiriyorlar.
Çocukların hem dinlenmelerini, yaz tatillerini verimli geçirmelerini ve hobi edinmelerini sağlamak amacıyla GASMEK'in öncülük ettiği bu proje aileler tarafından da oldukça olumlu eleştiriler aldı.

Birbirinden renkli, neşeli görüntülerin yaşandığı etkinliklerde çocuklar gönüllerince vakit geçiriyorlar. GASMEK binlerce öğrenciye hem tatil hem de eğitim imkânını  bir arada sunuyor. Binlerce öğrenci burada bir taraftan eğitici sosyal aktivitelere katılarak kendilerini geliştiriyor, diğer taraftan da tatillerini değerlendiriyor. Çok geniş bir yelpazeyi kapsayan yaz okullarında yaygın olarak teknoloji, dil, sanatsal faaliyetler, müzik, resim, satranç gibi birçok alanda çocuklar ilgi ve becerileri doğrultusunda eğitimler alırken; gelecek eğitim ve öğretim dönemi için de motivasyon kazanıyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder