4 Mayıs 2018 Cuma

Domain Yaşı Seo Tercihleri!


Domain, IP adresi yazmak yerine belirli kelimeler yazarak internet sitelerine erişmeye imkan sağlayan ve maske görevi gören kimliktir. Belli bir ana unsuru içerme olarak dilimize aktarılmış olan bu internet yöneticisi bir çok uygulamayı da beraberinde etkileyebilecek bir güce sahip ve alan adları anlamında baktığınız zaman oldukça iddialı diyebiliriz.Özellikle yeni bir web sitesi satın aldığınız zaman alan adlarına mutlaka ama mutlaka ihtiyaç duyar ve siteniz için bir plan belirleyebilecek hale gelmiş olursunuz.Tüm bunları baz aldığınız da bu terime oldukça ihtiyacınız olduğunu söyleyebiliriz.



Domain yaşının SEO çalışmalarına katkısı oldukça olumludur.Siz domaininiz ne kadar erken almış ve sektöre giriş yapmışsanız o kadar iyi bir sonuç alacağınızı bilerek ve isteyerek harekete geçebilmiş olacağınızı da bilmelisiniz. Domain yaşı, itibar açısından önemli bir unsur olmasıyla birlikte yaş itibarıyla deneyimli site görünümü sağlar ve bu imajı yaratır.Belli bir süre hem açık tutarak hem de güncelleyerek beslemiş olduğunuz web siteleriniz seo konusunda bir adım önde olmayı da başaracaktır.

Aynı zamanda siteye alınan backlinklerde de domain yaşı kriterine bakılabilir. Deneyimli, uzun süredir açık olan sitelerden backlinkler sizin sitenizi hem web siteleri arasındaki en aktif olan ve arama motorlarında en üstlere taşıyacak kadar iyi olabileceğinizi de kanıtlamış olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder