3 Mayıs 2018 Perşembe

Isaac Newton’un Simya Tarifi Yeniden Ortaya Çıktı!

Kurşunu altına çevirmek için yıllarını harcayan efsane fizikçi Isaac Newton, tekrar keşfedilen bu el yazmasını kullanmış olabilir.


 Genel anlamda bilimin size katkılarını ortaya çıkardığınız anda ise farkı bakış açılarını keşfetmiş oluyorsunuz.Simya sadece bizim fen bilimleri dersimizde karşımıza çıkmış olan bir teorem değil aslında çok geniş anlamlara sahip.
Bilmeyenler için amaçlarını kısaca açıklamamız gerekirse kurşunu altına çevirmek ve ölümsüzlüğü bulmak. Bu simyacılardan birisi olan ünlü fizikçi Isaac Newton, yeniden keşfedilmiş el yazmasında belirtildiği gibi, birtakım gizemli malzemeleri belirli miktarlarda bir araya getirirseniz herhangi bir metali altına dönüştürme özelliğine sahip Felsefe Taşı’nı yapabileceğinizi açıklamıştı.

Bu ortaya atılan görüşte sonra bilim için belli taşların ve onların kullanımlarının oldukça kolay olacağını hatta onların bir araya geldiklerinde de kimyasal reaksiyonları sonuçlarında ise inanılmaz bir madde ortaya çıkaracaklarını da vurguluyor.Simya tüm bunları açıkladı ve teori gerçekleşti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder