11 Nisan 2018 Çarşamba

Google İndex Sorununa Nasıl Çözüm Bulacağız!

Son zamanlarda webmaster forumlarında, SEO forumlarında en çok tartışılan konulardan biri de sitenin indekslenmeme sorunu. Web sitem index almıyor, Google sitemi indekslemiyor, hızlı index almak için ne yapmalıyım sorularını birçok forum başlığında görmek mümkün. Aslında bu anlamda çok hızlı ve sabırsız davranışınız sizi başarısızlığa sürüklemeye yeterli olabilecektir.



Özellikle google arama motoru son baktığımız değişikler doğrultusunda birçok konuda genel itibariyle hassas davranarak oldukça sıkı davranarak belli özellikler getirmeye başladı.Sitenize eklediğiniz bir içeriğin anında Google arama sonuçlarında gözükmesi artık eskisi gibi mümkün değil. Google analiz işlemlerine eklediği farklı kriterlerle arama sonuçlarına yansıtma özelliğini daha derin incelemeye başladı.


Eğer indexlenmeler olabildiğince hızlı biçimlerde düzeltilirse artık kimse kimseyi olumsuz etkilemeyecek.Google bot sitenize geldiyse yeni içeriği sıraya almıştır. Sizden sonra domain otoritesi yüksek bir site bu içeriği yayınladığında siteniz kopya durumuna düşmeyecektir aslında.Yani baktığınız zaman tüm bu işlemleri arka planda bir yapay zeka adeta sıkı bir biçimde denetleyerek sizin kaliteli içerik üretebilmeniz amacıyla çalışıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder