16 Nisan 2018 Pazartesi

Intel’den En Hızlı İşlemci Geliyor: Core i7-8086K!

Core i7-8086K adını taşıyan bir Intel işlemciye ait performans testleri ortaya çıktı. Çıkan yeni işlemcisi ile rakiplerini bir hayli geride bırakabilecek hale gelebilmiş olmaya yeterli olabilecektir.Bu yönüyle bakıldığında onları her anlamda aşabilecek seviyelere gelebilecektir.



Pentium işlemcilerinin 20. yıldönümünü kutlayan şirket, Pentium G3258 ile kullanıcıların karşısına çıkmıştıTeknolojinin ilerleme kaydetmesi ile birlikte işlemciler hızlı bir biçimde artarak onları daha da iyileştirilmiş hale getirmeye başlayacaklar bu yüzden onların bizlere hem eksi hem de artı yönleri ile oldukça yarar sağlaya
bileceğinin de farkına vararak yaşayabilmemiz gerekmektedir

Gelelim özelliklerine bizlere neler vaat ettiğini inceleyip anlamaya çalışmak bizim için her ynden avantaj sağlayacak biçimlerde olabilmesine yarar sağlayacak hale geleceğini de savunmak mümkün hale gelebilecek seviyelerde başlamaya  çalışacak güçlerdedir.
Intel’in yeni Core i7-8086K işlemcisi, i7-8700K ile benzer özelliklere sahip. 6 çekirdek, 12 izlek yapısıyla karşımıza çıkacak olan işlemci, 2 MB L3 önbelleğe sahip. İşlemcinin TDP değeri ise 8700K ile aynı şekilde, 95 Watt seviyesinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder