18 Nisan 2018 Çarşamba

WhatsApp'ta Artık Bildirimlerinizin Öncelikleri Olacak!

Her gün gelen onlarca bildirimin arasında WhatsApp mesajlarının kaybolmasını istemeyen kullanıcılarını düşünen WhatsApp, uygulamaya yüksek öncelikli bildirimler özelliğini getiriyor.

Herkes tarafından bir hayli sevilerek kullanılan ve tüm dünya üzerinde birçok kullanıcısı bulunan WhatsApp kullanıcılarını düşünerek yeni bir uygulama başlatıyor.



Yapılan yeni güncelleme mağazaya kullanıcılarının indirmesi için sunuldu bile peki bu sürümle neler geliyor ve insanlar bu sürümü nasıl kullanacaklar gelin hep beraber inceleyelim.
Bu özellik ile birlikte kullanıcıları uygulamayı nasıl kullanacak ve nasıl bir sisteme olacak hep beraber bakalım. Bu durumda da yüksek öncelikli bildirimler kendi aralarında kronolojik olarak sıralanacak, normal bildirimler öncelikli bildirimlerin sonrasında görüntülenecek.




Eğer uygulamalarınız arasında sizde beta sürümlerine geçtiyseniz bu uygulamaların birden fazla özelliğini de barındırmış olacaksınız.Yani size gelen bildirimlerin çokluğu sizin mesaj oranlarınızı etkilemeyecek bu yönüyle baktığınızda oldukça avantajlı bulduğumuzu da söyleyebilmemiz mümkün hale geliyor.Böylece artık okumadığınız mesajları kaçırdım diye düşünmeyeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder