27 Nisan 2018 Cuma

Twitter'ın Yeni Gizlilik Politikasını İnceleyelim!

Dünyanın en büyük sosyal medya ağlarından birisi haline gelmiş olan uygulama son zamanlarda bir yönetmelik ile beraber bazı şartlarını açıklayabilmek amacıyla doğru ifadeler kullanabilmeye çalıştı.





Twitter, yeni gizlilik politikası hakkında bilgilendirme yaptı. Sosyel medya, Avrupa Birliği’nin 25 Mayıs’ta yürürlüğe koyacağı Genel Veri Koruma Yasası arifesinde gizlilik politikalarını güncelledi.
Twitter kullanıcılarına kısa bir bilgilendirme yaparak 25 Mayıs'ta yürürlüğe girecek olan gizlilik politikası hakkında bilgilendirme yaptı.Peki bundan sonra ne olacak bu durum kullanıcılara nasıl yansıyacak gelin hep beraber inceleyeceğiz.




Mikro sosyal ağ olarak kabul edilen Twitter, hakkımızda platform üzerinde paylaştığımızdan daha fazlasını biliyor.


 Facebook gibi Twitter da cihazınızdaki bilgileri almanın yanında platforma giriş yapmamış olsanız bile Twitter'la giriş yaptığınız tüm web sitelerindeki aktivitelerinizi topluyor.Bizde bunları düşündüğümüzde bu politika ile uygulamaları aktif olarak kullanan kullanıcılar da bu yönetmelikleri de baz alarak daha iyi sonuçlar elde edebileceklerini de ifade ediyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder