3 Kasım 2017 Cuma

Dijital Dönüşüm İşletmeler için Neden Önemlidir?

İnternet hayatımızın her alanına dahil olmuşken, elbetteki ticaret ve global ekonomide nasibini almış durumda. Siz kurumsal firma sahipleri ya da kurumsallaşmak isteyen firmalar için ise tek yol, gelişmeleri yakından takip ederek firmaca bu gelişmelere dahil olmaktır.


İnternet gün geçtikçe hayatlarımızın bir parçası haline gelmeye başladı ve bununla beraber bilgiye erişim, arkadaşlarımız ya da iş arkadaşlarımızla bu bilgileri paylaşmaktan büyük keyif duyuyoruz. Günümüzde bazı politikacılar sınırsız internet erişimini bir insan hakkı olarak kabul edilmesi üzerine savaşmaya başladı!

İnternet, hayatımızın her yönünü zorlamaya devam ediyor. Daha da önemlisi işletmeleri zorlamakta. Toplumumuzdaki tüm teknoloji uygulaması ile bağlantılı tüm değişimi işaret eden bu süreci dijital dönüşüm olarak adlandırmaktayız.


Günümüzde tüm şirketlere online bir varlık oluşturmak zorunlu tutuluyor. Bu durum internete girdiğimizde en çok vakit geçirdiğimiz alan olan sosyal medya kanallarının aşırı büyümesiyle daha da önemli hale geldi.

kaynak:cloudnames

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder