9 Kasım 2017 Perşembe

Harry Potter: Wizards Unite duyuruldu!

Pokemon go'nun etkisini yeni yeni atlatmaya başlamışken, Niantic bombayı patlattı! Dünyanın en sevilen fantastik serilerinden biri olan Harry Potter'ın Pokemon Go tarzı arttırılmış gerçeklik destekli mobil oyununu piyasaya sürecek!



Pokemon Go oyununun arkasındaki stüdyo Niantic, geçtiğimiz yıl milyonları sokağa döken, arttırılmış gerçeklik destekli mobil oyun sektörüne yeni bir yapımla girecek. Uzun zamandan beri merakla beklenen oyun, Harry Potter dünyasını konu alacak, akıllı telefonlar birer asaya dönüşecekler.

Harry Potter: Wizards Unite. Bir sonraki dev yapımın adı. Niantic stüdyosu gene başarılı bir işe imza atacağa benziyor. J.K. Rowling’in satış rekorları kıran 7 kitaplık serisinden beyaz perdeye uyarlanan yapımı 8 film şeklinde izledik. Bugün artık hayatının baharında olan bir çok genç, çocukluğunda Harry Potter efsanesi ile büyüdü.

Warner Bros IE’ye bağlı olan Portkey Games ve Niantic, yaptıkları anlaşmayla bu efsanevi seriyi modern teknolojiye uyarlayacak.

Harry Potter: Wizards Unite, Pokémon Go’da ilk defa deneyimlediğimiz temel prensipleri benimseyen bir sisteme sahip olacak. Ancak bu ken elimizdeki telefonlar birer pokedex değil, büyü kitabı, asa ya da bir büyücünün ihtiyaç duyduğu her şeye dönüşecek. Niantic, "Oyuncular maceralara devam etmek için, büyüleri öğrenip harekete geçirmek, gizemli eserleri ve yerleri keşfetmek ve efsanevi canavarlarla karşılaşıp, ikonik karakterlerle yola çıkmak zorundalar” açıklamasında bulunuyor.

kaynak:chip

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder