30 Kasım 2017 Perşembe

World War Z 2’nin Yönetmen Koltuğunda David Fincher’ın Olacağı Kesinleşti!

İlk olarak 2013 yılında karşımıza gelen World War Z; oyuncuları, kadrosu ve hikayesiyle büyük bir beğeni toplamıştı. Vizyona girer girmez dünyanın sonu konulu en iyi kıyamet filmleri listesine ilk sıralara yerleşen World War Z, Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz gibi oyuncularıyla gişede harikalar yaratmıştı.


Yönetmen koltuğunda Marc Foster’ın oturduğu film, yakaladığı başarıyla unutulmaz zombi filmleri arasına da adını yazdırmıştı. Ve filmin devam halkasının çekilmesini kaçınılmaz kılmıştı. Neticede Dünyalar Savaşı Z 2, izleyicilerin uzun süredir merakla beklediği filmlerden. İşte bu noktada; verilen son bilgi World War Z hayranlarını sevindirdi.
Habere göre; usta yönetmen David Fincher’ın World War Z 2’nin yönetmeni olacağı kesinleşti.

Hatırlarsanız, aylar önce paylaştığımız haberde devam filmini yönetecek kişinin David Fincher olacağı ve World War Z 2’nin 9 Haziran 2017’de gösterime gireceği bilgileri vardı. Ancak hepimizin
bildiği gibi bu olmadı!
Teknik ekibi ve oyuncu kadrosu konusunda yaşanan aksaklıklardan dolayı muallakta kalan World War Z 2’yi görmek için 2018’i beklememiz gerektiğini açıkça görmüştük.

Öte yandan, kült filmleriyle tanınan David Fincher’ın Dünyalar Savaşı Z 2’de yer alacak olması bu uzun bekleyişimizin karşılıksız kalmayacağını gösteriyor. Halihazırda yayınlanan Netflix dizisi Mindhunter’a da imzasını atan efsanevi yönetmen, çekimlerin başlamasına çok az kaldığı yönünde konuşmalar yaptı.

En güzel filmler denildiğinde akla gelen Se7en, Fight Club, The Curious Case of Benjamin Button’dan sonra ikilinin 4. kez bir araya geleceği bu film, en az diğerleri kadar başarılı olacak gibi görünüyor. Fakat sanıyorum ki 2019’dan önce buna şahitlik edemeyeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder