10 Kasım 2017 Cuma

iPhone 8 Plus, Apple tarihinde bir ilke imza attı!

iPhone 6 Plus’ın satışa sunulması ile birlikte yıllardır küçük ekranlı akıllı telefon kullanan müşterilerinin karşısına bir phablet modeli ile çıkan Apple, daha fazla kullanıcıya ulaşırken alışkanlıkların değişmesini sağlayamadı.


iPhone 8 Plus inceleme iPhone 8 Plus inceleme
Apple'ın iPhone X ile beraber en iddialı yeni modeli iPhone 8 Plus bakalım bizlere neler sunuyor? Tüm cevaplar iPhone 8 Plus inceleme videomuzda.
Zira, 2014 yılında iPhone 6 ile başlayan ve 6S / 7 / 8 şeklinde devam eden iki modelden oluşan akıllı telefon serisinde satış rakamları anlamında bugüne kadar kazanan hep, Plus’ın aksine standart model oluyordu.

iPhone X ne kadar farklı?
iPhone X, dünyada ilk olarak ShiftDelete.Net'te kutusundan çıkmıştı. Şimdi de detaylı iPhone X inceleme videosuyla karşınızdayız.
iPhone X modeli ile son dönemde teknoloji gündeminden düşmeyen şirketin, 2017 yılı 3. çeyrek satış analizlerinin yayınlanması ile birlikte, iPhone 8 Plus modelinin Apple tarihinde bir ilke imza attığı ortaya çıktı.

iPhone 8 Plus satışları, iPhone 8’i geride bıraktı!
Araştırma şirketi Canalys tarafından 2017 yılının üçüncü çeyreğine dair yayınlanan raporda, iPhone 8 Plus’ın yüksek satış rakamları ile, standart olan iPhone 8’i geride bıraktığı görülüyor. Bu kapsamda Apple tarihinde ilk defa bir Plus modeli, standart modelden daha fazla satışa ulaştı.

iPhone 8 Plus
Genel tabloya baktığımızda, yılın üçüncü çeyreğinde 11.8 milyon satış rakamına ulaşan iPhone 8 serisi, geçtiğimiz yıl 14 milyon seviyesine ulaşan iPhone 7 serisinin gerisinde kalıyor. Bu kapsamda yeni iPhone modellerine ilginin geçtiğimiz yıllara kıyasla düşük olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

iPhone 8 serisine olan ilginin geçtiğimiz yıllara göre düşük olmanın en büyük iki nedeni olarak, Apple’ın benzer tasarımı kullanmaya devam etmesi ve kullanıcıların iPhone X’e odaklanması gösteriliyor.

kaynak:shiftdelete

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder