16 Kasım 2017 Perşembe

S9 sürprizlerle gelebilir!

Samsung Galaxy S9 sürprizlerle gelebilir!

Samsung ile ilgili başarılı sızıntılar paylaşan Ice Universe son olarak, yeni cihazın yeni model AKG kulaklık seti ile birlikte geleceğini paylaşmış durumda. Ayrıca, kulaklıkların Bluetooth özellikli yani kablosuz olarak gelme ihtimali de bulunuyor. AKG’nin bu tarz bir kulaklığı bulunmuyor ancak Samsung’un kendi IconX modelleri bulunuyor. Yani IconX’lere AKG dokunuşu ile karşılaşabiliriz.

Hali hazırda Galaxy S8 ve Note 8 modelleri ile gelen kablolu kulakların da AKG imzası taşıdığını hatırlatalım. Kulaklık girişi de cihazda yerini almaya devam edecek gibi gözüküyor. Kısacası, kutudan kablolu kulaklık çıkması ihtimalini de göz ardı etmesek iyi olur.


Cihazda dikey çift kamera geleceği de beklentiler arasında. Bu kameranın parlama önleyici geniş bant yansımasız katmanlı hayalet teknolojisine sahip olacağı söyleniyor. Bu kaplama sayesinde çift görüntü ve yansımaların önüne geçiliyor. Şu anki çoğu telefonda bu tarz kaplamalar bulunuyor. Bu S9’da bulunacak kaplamanın nasıl bir fark yaratacağı ise merak konusu.

Akıllı telefon çıkana kadar daha birçok sızıntıyla karşılaşacağımıza kesin.

kaynak:shiftdelete

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder