7 Kasım 2017 Salı

Samsung'un Yeni Reklam Filminde Apple Göndermesi

Samsung, yayınladığı yeni reklam filminde bir iPhone kullanıcısının dramını ele aldı. İşte o reklam filmi ve haberin detayları;
Samsung ile Apple arasındaki rekabetin yıllardır sürdüğünü hepimiz biliyoruz. Çıkan yeni akıllı telefonlar ve özellikler ile kıyasıya bir mücadele içinde olan iki dev şirket, kullanıcıları da garip bir “benim telefonum daha iyi” yarışını sokuyor.

Kısacası; Apple ile Samsung’un savaşı hepimizin malumu. İşte tam da bu noktada; Samsung’un yeni reklam filminin epey konuşulduğunu belirtmek isterim. Zira Güney Koreli teknoloji devi, reklam filminde yıllardır iPhone kullanan bir adamın dramını işledi.
Yılın en iyi telefonu seçilen Samsung Galaxy S8’in üreticisi, yeni reklam filminde iPhone ile resmen dalga geçti.

Reklam filminde 2007 yılından bu yana sürekli iPhone alan bir kullanıcı ile Samsung kullanan kız arkadaşının hikayesi anlatılıyor.
Tabii, odak noktası aşktan ziyade aşıkların kullandığı telefonlar arasındaki farklılıklar!
Örneğin; ikili birlikte suya düştüklerinde, Samsung cihazına hiçbir şey olmazken, zavallı adam iPhone’nunu pirinç dolu bir kase içine atıyor. Ya da telefonunda yeterli yer olmadığı için istediği gibi özgürce çekim yapamıyor. iPhone kullanıcısının başına daha neler mi geliyor?
İlaveten, Apple ürününün devrim yaratan özellikleri arasında gösterilen kablosuz şarjı ile 3.5 mm kulaklık girişiyle de dalga geçiliyor.
Ve bilin bakalım, eğlenceli reklam filmine hangi şarkı eşlik ediyor? Chyvonne Scott’un seslendirdiği, ilerliyorum ya da değişiyorum anlamına gelen “I’m Moving On” parçası!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder