12 Mart 2018 Pazartesi

Adana Evden Eve Nakliyat



Biz prestij sahibi bir firma olarak taşınma sürecinizde mobilyalarınızı en iyi şekilde yerleştirmeyi amaçlıyoruz.Peki hangi kriterler doğrultusunda sizlere bu hizmeti veriyoruz önce onu inceleyelim.
Tabikide mobilyalarınız çok geniş parçalardan oluşuyor ve bütün bir halde taşınabilmesi nakliyat şirketlerinin işini zorlaştırmaya yetiyor.Bu yüzden Adanaevden eve taşıma  firmamız mobilya taşıma sürecinde demonte şeklinde olan mobilyaları alarak adrese ulaştırdıktan sonra bir bütün haline getiriyor. Özellikle bazı parçaların mobilya veya taşınma esnasında diğer eşyaların zarar görmemesi için sökülmelidir. Bunlar mobilya kasaları ayakları iç haznesi şeklinde sıralanabilir.Sökülmeden taşınabilir diye düşündüğünüz eşyalarınız olabilir hem araçta daha az yer kaplaması hem de taşınmada kolaylık sağladığı için demontaj edilebilen tüm mobilyaların sökülerek taşınması daha doğrudur.Mobilya taşıma ve birleştirme hizmetini  firmamızda verebilmektedir.Demonte yöntemiyle mobilyalarınızı taşımak için firmamıza ulaşarak fiyat teklifleri alabilir en uygun fiyatla anlaşabilirsiniz.Yapmanız gereken tek şey ilgili seçeneği işaretlemek veya almak istediğiniz hizmeti açıklarken hangi eşyaların sökülüp kurulacağını yazmanız yeterli, diğer bir seçenek eşyalarınızın resimlerini eklemek. Böylece en doğru fiyat tekliflerini alır daha uygun fiyatlara evinizi taşıyabilirsiniz.
Mobilyanın parçaları tek  tek sökülerek nakliye kamyonuna yüklenir.Parçalar üzerinde özellikle kırılmasını sağlayacak bazı noktalar vardır ve bu noktaların çarpmasıyla bazı problemler ortaya çıkacaktır.Özellikle bu noktalar gereçlerin daha az hasar görmesine olanak sağlayacaktır.Peki mobilyalar monte edilirken Adana evden eve taşıma firmamız mobilya monte fiyatlarını nasıl  ve neye göre belirliyor.
Mobilya sökme ve birleştirme hizmelerini verebiliyor.Firmamızın kendi  olanaklarıdır ve fiyat biçilirken mobilya işine fiyatı etkilemeyecektir.Birkaç örnekleme ile  ebatları çok büyük olan mobilyalar için bunlar antika türü kitaplıklar olabilir tüm bunlar çok fazla yer kaplayabilirler ve özel bir montaj ücreti gerektirirler. Bunların dışında kalan eşyalar için mutlaka firmamıza danışmalı ve monte konusunda bizlerden yardım almalısınız.Mobilya söküldükten sonra kullanılacak malzeme sayısı ve vidalar artıyor ise fiyatta paralel olarak artış gösterecektir. Çünkü zamanın uzaması veya demontaj için fazla eleman çalışacak ise bu maliyeti artıracak kendi bütçenizden eksilteceksiniz.Zaman uzamadan bunları halledebilmeniz çok önemli ve Adanaevden eve taşıma firmamız size zaman kaybettirmeyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder