14 Mart 2018 Çarşamba

Seo Aşamaları


Farklı süreç ve süzgeçlerden geçen seo aşamalarını iyi kavrayabilmek gerekir.
 Projelerin başından itibaren planlama süreçlerine seo ekip üyeleri dahil olmaktadır.
Sektörel ortamınn ekonomik rekabetine bakarak uygun bir fiyat çıkarılmaya çalışılır.
Yazılım, dijital pazarlama, içerik, tasarım ve diğer ekip üyeleri ile koordineli çalışarak arama motorlarının kalite yönergelerinin dışına çıkılmasını engeller ve
ekiplerin kontrollerini sağlar.


Bütün bu işlemler site içi ve site dışı olarak temelde ikiye ayrılmaktadır. Site içi seo site hızı, içerik, tasarım kısacası site içerisinde yapılan seo işlemlerini kapsamaktadır. İnternet dünyasında kalıcı bir yeriniz  olsun istiyorsanız optimizasyonlarınızı sağlam yapmanızda fayda vardır.Sitelerdeki  eksiklerinizi görebilmekadına birçok site içi analiz gereçlerinden yararlanmanız ve grafiksel bir sonuç çıkarabilmeniz mümkün olacaktır.
Site dışı seo(off page seo) ise site dışında yapılan link çalışmalarını kapsamaktadır. Seo çalışmalarınızda elde ettiğiniz linklei gözden geçirmek size büyük avantajlar sağlayacktır.Linklerin ne  kadar  değerli  olduğu kontrol edilir yenileri için başarı oranlarına bakılır.Backlink yollarıyla  siteler arası sorgulamalar yapmmanız size  büyük avantaj sağlayacak etmenlerdendir.


Sektörde diğer siteler  size tamamen bir rakip oldukları için seo ekibinizi çok sağlam kurmuş  olmanız yararınıza olacaktır. White hat SEO işlemleri ciddi efor sarf edilmesi gereken alandır. Doğru bir seo stratejisi yürütmezseniz arama sonuçlarından siteleriniz kaldırılabilir. Planlamalarınzı doğru yaparak  sağlam adımlar atabilmeniz her zaman size fayda sağlayacak başka bir yöntemdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder