12 Mart 2018 Pazartesi

Spotify ve Apple Music

Milyonlarca mzükseverin beğenerek kullandığı uygulama şimdiden bir çok kullanıcı için güncellem geldi  fakat apple gelen güncellemeyi  mazğazasında barındırmadı.
Konuyla ilgili iki şirketten de açıklama gelmedi.Yapılan engellemelerin neden olduğu konusunda ise  bir tartışma sürecine girildi.




Online müzik servisleri alanından birinci sırada Spotify yer alırken Apple bu konuda zirveye hedefliyor ve Apple Music için ciddi geliştirmeler yapıyor.
Yine en büyük rakibini kendi cihazlarında kullanabilmek adına farklı yollara başvuruyor.

Bugüne kadar 2 marka arasında ciddi sorunlar yaşanmazken yapılan son güncelleme Apple tarafından kabul edilmediği için bu olayın devamının gelmesi de bekleniyor.
Apple güncellemyi  neden kkabul etmediğine dair yaptığı açıklamada bazı hatalar olduğunu savunurken karşı taraftan henüz bir açıklama gelmedi.

Fakat teknik bir sorun oluşmuş olsa da rekabet içerisinde olan iki markanın böylesi bir olayla karşı karşıya gelmesi pek çok spekülasyona da yol açmış durumda.
Kullancılar büyük bir heyecanla beklerken son güncelleme takibe alınmış durumda ve bu yüzden bu konu da yapılacak açıklamalar bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder