30 Mart 2018 Cuma

Mobil Uygulama Türkçe Oldu!

PlayerUnknown’s Battlegrounds yani oyuncuların genel olarak PUBG diye andığı oyun, mobil üzerinden yayına sunulmuş ve kullanıcıların beğenisini toplamıştı. Gelen yeni güncellemeyle birlikte PUBG, telefonlarda Türkçe oldu.



Geçtiğimiz günlerde hem iOS hem de Android işletim sistemine sahip kullanıcılar için sunulan PUBG Mobile, artık Türkçe dil desteğini de sunuyor. Ayrıca, oyuna yeni gelen Türkçe dil desteğine, Almanca, Rusça, Fransızca, İspanyolca, Portekizce, Mandarin, Thai ve Endonezce dilleri eşlik ediyor.

Yeni gelen güncellemeyle birlikte uyumluluk da artırıldı. Bunun yanında Apple kullanıcıları için de yenilikler var. Apple bir çok sürüm telefonunda  daha  önce oyunla ilgili sorun yaşanıyordu  fakat gelen güncellemeler sayesinde tüm bu sorunlar ortadan kaldırılmış oldu.PUBG Mobile'ın yeni çıkması nedeniyle yaşanan bazı sorunların giderildiği yeni güncelleme, Facebook hesabından oyuna giriş yapan kullanıcılara, ayrıca farklı sosyal hesaplarından oyuna giriş yapanlar için farklı ikon seçme özelliği de getiriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder