15 Mart 2018 Perşembe

Seo Araçlarınız

Bir site hakkında gerekebilecek hemen hemen tüm bilgilere bir arada bu site sayesinde tek bir araçla ulaşabileceksiniz.Bu aracın size sunmuş olduğu avantajlarda bir  o kadar iyi  özellliklere sahip.
Website Grader ile  sitenizi takip edebilecek  anlık durumu hhakkında size sunacağı puanlar  doğrultusunda eksiklerinizi fark  edebile
ceksiniz.

Verdiği detaylı bilgiler arasında; sitenizin sosyal medyadaki popülerliği, site trafiğiniz, domain yaşı, başlık etiketlerinizin durumu, resimleriniz ve alt etiketi kullanımı ..vb bilgiler yer almaktadır.

Yine diğer  bir güzelliği başka sitelerle  kıyaslama yaparak grafiksel bir veri sunabiliyor olması.

Pineberry uygulaması ise gireceğiniz anahtar kelimede sitenizi analiz eder ve belli kıstaslara göre sitenize puan verir. Seo çalışmalarının en kullanışlı araçlarından bir tanesidir ve siten için anlık rapor gönderebilme  özelliklerine de sahiptir..

Reactionengine belli bir anahtar kelimede sitenizin seo performansını ölçer ve detaylı bilgiler sunar.

SeoHeap özellikle baclink almış  siteler arasında  etkileşimde  önemli role sahiptir ve bu etkileşim sonnuçlarını analiz etmeniz bir hayli kolaydır.. Listelenen linklere tıklayarak backlinkinizin yer aldığı sayfa ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder